2015. december 5., szombat

Kis Hableány Meló Után :) (2015)


Íme, az utóbbi idők legszenvedtetősebb manikűrje tőlem a Manikűrvadász 19. fordulója alkalmából. 




A játék során ez alkalommal Mesy-nél nézelődtem, és választottam áldozatot.
Maga az elkészítés könnyű volt és pihentető, nem mellesleg lelkesítő, mert szinte szárnyalt a lelkem a boldogságtól, hogy végre a világ egyik legszebb, leglátványosabb homoklakkjával dolgozhatok. Az Avon Stardust Teal Glitter-jéhez nem igazán van fogható, ha a pávakék tartományban keresgélünk. A manikűr alapja ez a csoda, két vékony rétegben.


Száradást követően a felületet megkínáltam egy kis hibajavító fehérségű Moyra kézzel festett mintával, és nem, NEM szűnök meg elképedni, mennyire pigmentált ez a párszáz Forintos körömlakk, és mennyire precíz vele a mintázás.
A fehér mintákat ezt követően további vékony rétegű gyöngyházfehér Sally Hansennel megküldtem, majd a még nedves lakkba mesés, halványrózsa-zöld-holografikus hatszögletű glittereket nyomkodtam fogpiszkálóval, majd az ujjbegyemmel.


Sajnos, az elkészült manikűrt, ami úgy ragyogott, villogott, hogy alig lehetett ránézni, szinte képtelenségnek tűnt este, vakuval lefotózni. Rövid, intenzív hajtépést követően a teljes manikűrt beborítottam az új fedőlakkommal (imádat van amúgy), ami a 3D-s látvány plasztikusságát szinte teljesen megszüntette, ugyanakkor egyéletem-egyhalálom, én ebben a sellőpompában mentem másnap dolgozni, ami nem mindennapi élménynek bizonyult. A kollégák folyamatosan csodájára jártak a szikrázó ragyogásnak a fényben fürdő lakkozás felületén.


Azok a fotók, amelyeken jól kivehető a glitterek holografikus csillámlása, nappali, szűrt fényben, meló után készültek. Az érdes-plasztikusak pedig frissiben, előző este lámpafénynél, vakuval.



A forduló során közzétett bejegyzés Petránál olvasható. Köszönöm Kedves Petra, hogy segítségemre voltál! :)

Felhasznált körömlakkok

Avon Stardust – Teal Glitter
Sally Hansen Complete Salon – 851 Star Powder
Moyra – No 03
China Glaze Ever Glaze Active Top Coat

Egyebek


Holografikus hatszögletű tégelyes glitter

2 megjegyzés:

  1. Egyszerűen imádom ezt a manikűrödet. Azt hiszem, mind közül ez a kedvencem. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen, ez nagyon jólesik! :)

    VálaszTörlés